Langlaufen Angerberg

Langrendsferie i Hohe Salve-regionen

Kilometervis af langrendsløjper i Kitzbühel-alperne

Ferienregion Hohe Salve og først og fremmest Loipenzentrum Angerberg / Mariastein med det smukke landskab og den herlige udsigt over Wilder Kaiser og Kitzbühel Alperne gør dette område til et sandt paradis for langrendløbere. Langrendsparadiset i det smukke Angerberg har også i flere år haft det tyrolske kvalitetsstempel for langrend. Det betyder bl.a., at sneen er sikret ved hjælp af kunstsneproduktion på alle sider. Træningsbanen i Angerberg og i byen Wörgl bliver derfor hver vinter forberedt med sikkerhed. Desuden er begge stier oplyst om natten, så du stadig kan nyde sporten i aftentimerne.

Skating- og klassiske langrendsløjper finder du her i alle sværhedsgrader. Løjperne forløber gennem ferieregionen Hohe Salves idylliske skibyer. Nogle af løjperne er forbundet med hinanden og kan således udvides efter behag. Udforsk det cirka 60 km omfattende net af strækninger på langrendski og oplev uforglemmelige øjeblikke i Østrigs natur. Et særligt highlight for langrendløbere er, at benyttelsen af løjper er gratis i Ferienregion Hohe Salve. Derudover finder du på alle løjpestartområder gratis eller billige parkeringspladser. Til de, der vil lade bilen stå, er der mulighed for med et gyldigt gæstekort at tage skibussen eller med den kollektive trafik fra hotellet til starten af løjpen komplet gratis. Så det er bare med at komme afsted, op på løjpen og ned i den ubegrænset hvide langrendfornøjelse i Ferienregion Hohe Salve!

Nyttig viden

  • checkomkring 60 km stier til klassisk langrend og skøjteløb

  • checkBelyste nat- og træningsstier i Angerberg og Wörgl

  • checkGaranteret langrend i Angerberg & Wörgl takket være kunstsneproduktion

  • checkTildelt det tyrolske sti-godkendelsesstempel i Angerberg / Mariastein

  • checkLangrendsområde for børn i Angerberg

  • checkGPX-download, højdeprofiler, beskrivelser på det interaktive kort

  • checkGratis brug af stierne

  • checkGratis parkering lige ved siden af ​​langrendsløjperne

  • checkOpladningsstation for e-biler lige ved Angerberg langrendscenter

  • checkGratis toiletter på nat- og træningsstien Angerberg

Langrendsløjperne

i Ferienregion Hohe Salve

arrow_drop_down
gps_fixedI min nærhed?placering

Langrendsleje

i Ferieregion Hohe Salve

Ski Rental Kurz

Ski Rental Kurz
Ski Rental Kurz
4,8
starstarstarstarstar
(65)
Åben i morgenHopfgarten im Brixental
favorite_borderfavorite

De bedste og mest populære langrends-regioner i Tyrol udnævnes til "langrendspecialister". Ligesom nogle af de andre store regioner, er også Ferienregion Hohe Salve i Kitzbühel Alperne blevet tildelt denne udmærkelse. Et snesikkert løjpenet, en super infrastruktur omkring løjperne, glimrende service og meget mere, er hos os simpelthen en del af kvalitetsstandarden. Alle, der har lyst til at prøve kræfter med denne skandinaviske sport, tilbydes nemme løjper og kurser i langrend. Oplev top-kvalitet, lige fra hotellet over langrend-udlejningsudstyr til løjperne selv!

Standardiseret løjpeskiltning

Langrendsløjperne i ferieregionen Hohe Salve kendetegnes om vinteren med standardiserede skilte og tavler.

På alle startstederne finder du en stor oversigtstavle med en samlet visning af alle tilgængelige langrendsløjper på stedet. Derudover vises informationer om løjpernes sværhedsgrader, længden i kilometer og strækningens højdeprofil. Nemme løjper er mærket med blå farve; røde løjper er middelsvære, og sorte løjper er kendetegnet som værende krævende.

I det kvalitetskontrollerede Loipenzentrum Angerberg/Mariastein finder du på oversigtstavlerne yderligere oplysninger omkring mærkningen af løjper.

Langs med strækningerne ses desuden retningspile ok kilometeroplysninger til orientering. Bemærk venligst også påbuds- og forbudsskiltene ved starten af løjperne.

Mehr
play_arrow

Hvordan bliver vejret i dag? Hvilke løjper er åbne? Hvad betyder den standardiserede afmærkning (loipengütesiegel)? Og hvor kan jeg få det seneste kortmateriale for langrendsløjperne? Ved planlægningen af en langrendferie finder man ud af, at der er mange spørgsmål. Det er imidlertid ikke noget problem; vi har jo svarene på alle dine spørgsmål. Tjek fx straks den seneste vejrudsigt og løjpestatus, og find ud af, hvad mærkning (loipengütesiegel) løjperne har. Du kan bestille vinterferie-prospekterne og kortmaterialet til langrend ganske enkelt online. I løbet af få hverdage bliver brochurerne derefter leveret per post. Nogle af prospekterne kan læses direkte online og downloades som pdf. Er der flere spørgsmål? Vi hjælper gerne; såvel under dit besøg på kontoret, per opringning eller i en mail - vore medarbejdere står altid personligt til rådighed.

Seneste vejr & udsigt

Seneste vejr & udsigt
Seneste vejr & udsigt

Er du ved at planlægge din næste cykeltur, alpetop-vandring eller skiudflugt i Kitzbühel Alperne? Så bør du kaste et forudgående blik på den seneste vejrudsigt.

Mehr

langrend kurser og events

  • logi

    I Kitzbühel Alperne

    Find dit feriehus, privatværelse, gæstehus, lejlighed eller din bondegård eller bed and breakfast.

  • event
    event
    2 voks.person
  • Vi rådgiver dig gerne personligt.

    Support

    hoteller & booking

    mail_outlineUforpligtende forespørgsel
close

Vælg venligst det ønskede rejsetidsrum.

eventtouch_appcheckSelect the departure date

Videre
Videre

Personer & enheder

person
person
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
person
person
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
person
person
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
arrow_drop_down
tilføj værelseadd_circle
Bekræft
Bekræft

Camping Reiterhof

Camping Reiterhof
Camping Reiterhof

Campingplads

Hopfgarten im Brixentalfavorite_borderfavorite

Chalet Unterleming

Chalet Unterleming
Chalet Unterleming

Feriehus, Ferielejlighed

Angerbergfavorite_borderfavorite